Behandelingen

Op naar een chronisch gezond leven!

Waar kunnen we je mee helpen?

Fysiotherapie en manuele therapie

Niet helemaal fit? Last van een (sport)blessure, aanhoudende klachten na een ongeval of heb je een ‘verkeerde’ beweging gemaakt? ProVita voorziet in fysiotherapie en kan bij complexere klachten manuele therapie bieden.

Orthomoleculaire therapie

Ben jij je genoeg bewust hoeveel je met voeding, beweging en ontspanning kunt bereiken? Een gemiste kans! Laat je door ons adviseren, inspireren en leef voortaan jouw gezondste leven!

Osteopathie therapeut

Voel je je niet helemaal in balans? Logisch! Jouw lichaam is vanaf je geboorte (en zelfs daarvoor) al in beweging en op zoek naar die balans. Je bent nooit te jong of te oud om bij een osteopaat aan te kloppen. Samen gaan we opzoek naar jouw balans. 

Ademcoaching

Tijdens een ademsessie wordt de helende kracht van de adem ingezet om het eigen lichaam en geest te helen. 
Ons lichaam heeft de kracht om emoties, gevoelens, stress en spanning op te slaan. Onze adem heeft de kracht om dit allemaal los te kunnen laten.

Toegepaste kinesiologie

Last van langdurige of steeds terugkerende klachten? Tijd om te gaan onderzoeken waar dit vandaan komt! Met toegepaste kinesiologie wordt het lichaam goed in kaart gebracht en kunnen we erachter komen of er sprake is van een disbalans op chemisch, structureel of emotioneel gebied.

IJsbadtraining

Leer hoe jij, met de juiste focus en mindset, minutenlang in een ijsbad kan zitten en ervaar de fysieke en mentale voordelen.