000

“Van ziektezorg naar gezondheidszorg”

Jasper Gelok

Na mijn studie tot fysiotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in de manuele therapie. Binnen dit vak wordt al verder gekeken dan alleen een klacht, maar ik zocht nog meer diepgang. Daarom heb ik me verder gespecialiseerd tot orthomoleculair therapeut. Mijn vermoeden werd bevestigd. Als we de oorzaak van klachten willen aanpakken moeten we ons niet blindstaren op de symptomatische uitingen.

In de loop van de jaren heb ik mijn kennis nog verder uitgebreid. Zo ben ik ademcoach geworden en pas ik technieken van de toegepaste kinesiologie toe in de behandeling. Ook heb ik een cursus hypnose gevolgd om de mens in haar geheel beter te kunnen doorgronden en op psycho-emotioneel gebied beter te kunnen helpen.

Ik beredeneer altijd vanuit 6 domeinen; voeding, immuunsysteem, stress, slaap, ademhaling en beweging. Als al deze systemen goed (samen)werken is er balans en zullen klachten uitblijven. Logischerwijs ligt de oplossing in het ‘draaien aan deze 6 knoppen’.

Ben jij klaar om samen met mij de puzzel te gaan leggen?

001

“Op weg naar chronische gezondheid!”

Suzanne Roks

‘Met mensen werken’ heeft mij altijd al geboeid. De manier waarop heeft zich gaandeweg ontwikkeld. Fysiotherapie was daarin mijn eerste stap, om vervolgens verder op zoek te gaan naar dieper liggende oorzaken. Waar de fysiotherapie stopt, kun je met osteopathie nog verder. 
 
Lichaam, geest en ziel in balans krijgen en houden blijft een enorme uitdaging. Een gezonde leefstijl werpt altijd zijn vruchten af, maar krijg je niet zomaar cadeau! Mede door het zelf ervaren van de nodige spijsverteringsproblemen ben ik me gaan verdiepen in wat er nog meer van invloed is op je gezondheid. Zodoende heb ik de opleiding orthomoleculaire therapie afgerond. 
 
Inzicht geven aan mensen en ze vervolgens op weg helpen om van hun klachten af te komen is voor mij het mooiste werk dat er is! Voeding en leefstijl zijn mijn grote passies geworden en ik kijk er dan ook naar uit om je te helpen de beste versie van jezelf te worden.